
Цитрусовий сорбет
Сорбет - це заморожене фруктове пюре дрібнокристалічної структури. Цей холодний десерт - ідеальне частування в спекотний літній день. Переваги сорбету: це блюдо з натуральних продуктів, причому блюдо низькокалорійне і вітамінне. До того ж сорбет освіжає у спеку краще морозива. Ви витратите мінімум сил на приготування цитрусового сорбету. Збиваючи фруктове пюре, що замерзає, блендером кілька разів, Ви допоможете йому придбати дрібнозернисту структуру і насититися повітрям. Готовий сорбет можна розкласти в порційні чашечки або креманки і прибрати в морозильник до моменту подачі.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lorado Tangerines in Syrup 850ml
2 шт.
Provence Lemons Tablecloth 120x136cm
1 шт.
Oranges 1kg
1 шт.
Akvulya Still Water 2l
200 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Preparation steps
01
Зняти цедру з усіх фруктів. У блендер викласти м'якоть фруктів. Подрібнити в пюре.
02
Цедру викласти в каструлю, залити водою і додати цукор. Поставити суміш на вогонь, зварити сироп, після чого остудити його.
03
Змішати фруктове пюре з сиропом. Поставити в морозильну камеру. Через 1 годину дістати з холодильника, збити блендером, знову прибрати в холодильник на 1 годину, після чого ще раз збити, знову прибрати в холодильник, і через 30 хвилин в третій раз збити блендером, прибрати в холодильник на 12 годин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)