
Кабачки по-грецьки
Тільки скажіть, яка дивовижна знахідка кабачки для столу будь-якої господині. Вони можуть бути основою як для головної страви, так і стати справжнім делікатесом на званій вечері. Звичайно, наші кабачки по-грецькі є саме такими. Подивіться лишень скільки смачних овочів можуть вдало поєднатись з цим чудом природи. Тут і наповнений сонячним промінням болгарський перець, та стиглий, м’ясистий помідор, і водночас соковита, запашна цибулька, та цей надзвичайно  лікувальний, зелений щавель. Як можна втриматись від такого вибухового заряду енергії та поживної цінності?! А ніяк! І не потрібно! Поєднуйте, експерементуйте та готуйте з любов'ю для себе та своїх близьких!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Squash
2 шт.
7 Flour 1kg
2 ст. л.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
1 ст. л.
Sorrel Bunch 100g
100 г
Auchan Green Onions Bundle 75g
100 г
Packaged Green Peppers
1 шт.
Pink Tomato in Packing
1 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Щавель ретельно вимити і крупно нарізати.
02
Цибулю, перець і помідор вимити й нарізати невеликими шматочками.
03
Розігріти в сковороді олію, обсмажити перець і цибулю. Додати щавель, помідор, цукор і сіль. Тушкувати під кришкою 15 хв.
04
Кабачки вимити, нарізати кружальцями, обваляти в борошні і обсмажити в олії, по 1 хв. з кожного боку.
05
Додати тушковані овочі, перемішати і готувати ще 5 хв.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























.png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)