
Хлібний суп зі шкварками
Ви досі вважаєте, що з пива можна приготувати лише маринад для шашлику? Даремно. Вашій увазі хлібний суп зі шкварками, приготований на пиві. Цей незвичний суп дозволить урізноманітнити ваше повсякденне меню. А якщо Ви – любитель сала, то ця страва Ваша на віки вічні. Не дивлячись на невелику кількість інгредієнтів, що використовуються в супі, він просто рясніє достатком ароматів і запахів. Ситний, наваристий, з яскраво вираженим м'ясним смаком, але при цьому з легкою пивною гіркотою і солодкою ноткою від порею. Пиво найкраще використовувати живе світле. За Вашим бажанням в суп можна додати картоплю, нарізану на великі шматочки.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Meteor Blanche Beer 0.33l
500 мл.
Lard
100 г.
Packed Onion from 3kg
1 шт..
Leek
1 шт.
Dr.Schar gluten-free white bread 200g
200 г.
Meat broth Big spoon 10g
1 л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Білий хліб нарізати на дрібні кубики і обсмажити на половині розтопленого з сала жиру.
02
Ріпчасту цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Цибулю порей також дрібно нарізати.
03
Ріпчасту цибулю і порей обсмажити на жиру, який залишився від розтопленого сала.
04
Потім всі обсмажені інгредієнти зі шкварками, скласти в каструлю і залити м'ясним бульйоном.
05
Потім додати пиво і поставити на середній вогонь, варити протягом 5 хвилин.
06
Коли суп закипить, посолити і поперчити за смаком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




















.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)