Домашній торт "Пташине молоко" - Image

Домашній торт "Пташине молоко"

Number of servings: 8Cooking time: 3 h 20 minDifficulty: DifficultMeal: Dinner
Що може бути краще домашнього торта, приготованого тут на вашій кухні?! Краще може бути тільки домашній торт "Пташине молоко", приготований за нашим рецептом вашими руками. Торт, звичайно, можна купити і в магазині без мороки, тим більше, що в наш час вибір величезний. "Так навіщо ж морочити собі голову",- запитаєте ви? Відповідь на це запитання є проста. Адже своїми руками ви можете створити на своїй кухні кулінарний шедевр, в який вкладете всю свою теплоту та щирість. Для приготування даного торта вам не будуть потрібні якісь особливі продукти. Всі продукти є простими: борошно, яйця, масло, цукор, шоколад, ваніль. Зате, як ви порадуєте своїх близьких цим тортиком, адже в ньому буде вкладена часточка вашої душі.

Ingredients for the recipe

Vash Tsukor Sugar 10kg
319.00 349.60

Vash Tsukor Sugar 10kg

10 kg

Ingredients

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

10 шт.

Vash Tsukor Sugar 10kg

100 г.

7 Flour 1kg

200 г.

Dobryk Gelatin 15g

40 г.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

500 мл.

Homemade Butter

350 г.

Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g

за смаком

Biscuit-Chocolate Waffles with Сhocolate Truffle 50g

150 г.

Preparation steps

01

Для початку приготувати бісквіт. Для цього збити яйця в міцну піну. Додати цукор і збити все. Потім додати борошна і знову збити. Форму змастити маслом. Перелити в неї тісто і випікати в розігрітій до 180ᵒC духовці, близько 30 хвилин.

02

Для крему потрібно желатин розвести в теплій воді. Яйця розділити на білки і жовтки. Жовтки змішати зі склянкою цукру, влити  молока і добре перемішати. Потім додати борошна та помістити на водяну баню. Довести до кипіння та додати вершкове масло і ванілін.

03

Ретельно збити. Желатин підігріти. Білки збити з цукром. Швидко влити в них желатин, постійно помішувати. Змішати збиті білки з кремом.

04

Готовому бісквіту дати охолонути, потім розрізати його поперек. Нижній корж залити кремом і покласти на нього верхній корж. Помістити все в холодильник на 5 годин.

05

В цей час приготувати глазур. Для цього подрібнений шоколад змішати з вершковим маслом і розтопити.

06

Охолоджений торт покрити глазур'ю.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min