
Угорський яблучний пиріг
Досить оригінальний рецепт яблучного пирога. Він дуже популярний в Угорщині, і, напевно, ви зможете зустріти його майже в будь-якому місцевому кафе і ресторанчику. Але навіщо ж їхати так далеко, щоб спробувати і насолодитися цим прекрасним десертом, якщо його досить просто приготувати і вдома? Особливо він буде цікавий тим, хто не дуже "дружить" з тістом, адже в даному пирозі в ролі тіста всього лише змішані сухі інгредієнти – манна крупа, борошно, цукор, розпушувач. І невелика порада: якщо ви любите спеції, то за смаком можете додати (крім кориці, зазначеної в рецепті) ваніль і трохи мускатного горіха. А яблука, які ідеально підійдуть – це кисло-солодкі сорти.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
130 г
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г
Terra Brand M Semolina 800g
160 г
Dobryk Baking Powder
7 г
Eco Ground Cinnamon
7 г
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
7 шт.
Homemade Butter
120 г
Preparation steps
01
Змішати в мисці просіяне борошно, манку, цукор, корицю і розпушувач. Яблука помити, очистити, видалити серцевину. Натерти очищені яблука на крупній тертці.
02
У форму для випікання викласти пергаментний папір і змастити його вершковим маслом. На дно форми висипати частину сухарів. На сухарі викласти натерті яблука. По черзі викладати шарами сухарі і яблука, щоб верхнім вийшов шар з сухарями.
03
Духовку розігріти до 180 градусів. Дуже холодне масло натерти на крупній тертці, щоб воно не встигло розтанути і посипати ним верхній шар з сухарями. Поставити форму в розігріту духовку і випікати близько 50 хвилин до золотистої скоринки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



















.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)