
Італійський салат з маринованою яловичиною, червоною цибулею і пармезаном
Італійська кухня - це не тільки піца, паста і лазанья, але і пікантні закуски, ароматні супи, апетитні другі страви, повітряні десерти і, звичайно ж, різноманітні вишукані салати. Одним з найпопулярніших є салат з маринованою яловичиною, червоною цибулею і пармезаном, який чудово підійде як для святкового столу, так і для простого сімейного обіду. Якщо хочете, щоб яловичина вийшла більш м'якою і ніжною, то м'ясо в маринаді можна поставити в холодильник на 3 години. Подають цю страву, викладаючи на тарілки листя латуку, далі салат з м'ясом, а потім посипають червоною цибулею і тертим пармезаном.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Beef Tenderloin
230 г.
Giacondi Red Dry Wine 12% 3l
50 мл.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
1,25 ст. л.
Spice Dried Rosemary
0,5 ч. л.
Garlic
1 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
3 ст. л.
Auchan Green Onions Bundle 75g
1 шт.
Red Onion
1 шт.
Pink Tomato in Packing
1 шт.
Basil in Pot
100 г.
Salt Egypt
за смаком
Pripravka ground red pepper 20g
за смаком
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо нарізати маленькими шматочками, покласти в скляну миску. Налити до м'яса вино, 1 ст. л. оцту, додати розмарин, дрібно нарізаний часник, а також налити 1 ст. л. оливкової олії. Залишити м'ясо в маринаді на 30 хвилин при кімнатній температурі.
02
Розігріти сковороду-гриль, обсмажити шматочки м'яса не більше 1 хвилини, перевернути на іншу сторону, обсмажити ще протягом 30 секунд, до рум'яної скоринки.
03
Перекласти м'ясо в миску, додати до нього нарізані перці, помідори і базилік. Окремо змішати червоний перець, залишки оцту, сіль та оливкову олію. Перемішати суміш, заправити салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores













.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)

 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)