
Італійський суп із курки
Для італійської кухні традиційними є різноманітні супи. Італійський суп з курки - смачне ароматне блюдо, яке чудово підійде як для сімейних обідів, так і для святкового столу. Часу на приготування цього супу знадобиться небагато, варити його можна в будь-яку пору року. Часто при приготуванні цієї страви в нього додають вершки, а використання середземноморських трав надає йому італійський колорит і різноманітність смаків. Суп виходить ситним і насиченим, подавати його можна посипавши меленим перцем і зеленню.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Food Studio Chicken Broth 500ml
1,5 л.
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
220 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Carrots
1 шт.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
5 ст. л.
Frozen Penni Bun Mushrooms
3 шт.
7 Flour 1kg
1 ст. л.
Bay Leaf
1 шт.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Cilantro 70g
за смаком
Parsley 70g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Вимити моркву, очистити і нарізати тонкими кружечками.
02
Цибулю очистити і дрібно нарізати. Гриби вимити і також дрібно нарізати.
03
Розігріти сковороду, налити в неї 3 ст. л. олії й обсмажити цибулю, поки вона не стане м'якою.
04
Далі додати за смаком чорний мелений перець і моркву. Через хвилин 5 додати гриби і ложку борошна. Добре перемішати. Готувати так хвилини 2-3 і зняти з вогню.
05
Курячий бульйон довести до кипіння і викласти в нього зажарку з сковороди.
06
В окремій мисці збити виделкою яйця і додати до них дрібно нарізані кінзу та петрушку. Далі цю суміш обсмажити з двох сторін на сковороді на олії. Отриманий омлет порізати на неширокі смужки (для локшини).
07
М'ясо відварити, остудити і нарізати невеликими шматочками.
08
Потім додати в бульйон м'ясо, яєчну локшину і лавровий лист. Посолити, за смаком, добре перемішати і варити так ще близько 15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores













 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)


 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)