
Кальцоне з фаршем і грибами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
120 г.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
6 ст. л.
Eurogroup Chicken Eggs 10pc
1 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст. л.
Akvulya Still Water 2l
100 мл.
Salt Egypt
6 г.
Top Grade Wheat Flour
430 г.
Chilled Pork Minced Meat
250 г.
Сup mushrooms Ukrainski Pecherytsi Royal 400g
100 г.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Grana Padano 32% cheese
100 г.
Garlic
3 зубчики
Barilla Arrabiata Sauce 400g
2 ст. л.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Дріжджі розтерти з цукром і залишити на 3-4 хвилини в теплому місці.
02
Гарбуз почистити і відварити у воді до готовності.
03
У дріжджі з цукром додати гарбузове пюре з водою і 2 столових ложки борошна. Розмішати.
04
Поставити в тепле місце на 20 хвилин. Опара підросте.
05
В опару додати яйце, сіль (3 г.), решту борошна. Борошно краще додавати не все відразу, а частинами, регулюючи кількість за необхідності. Замісити м'яке тісто.
06
Поставити в тепле місце на 1 годину, обминаючи тісто за цей час 2 рази.
07
Поки настоюється тісто приготувати начинку. Цибулю порізати кубиками, часник - пластинками. Підсмажити цибулю і часник до напівготовності.
08
Додати порізані пластинками печериці, просмажити 1 хвилину.
09
Додати фарш. Потомити під кришкою 7-8 хвилин.
10
Додати томатний соус, сіль, перець. Перемішати.
11
Тісто розділити на 2 частини. Розкачати кожну в коло товщиною 0,7 см. З одного боку викласти начинку.
12
На начинку викласти натертий сир.
13
Загорнути вільний кінець тіста на начинку. Сформувати піцу у вигляді півмісяця.
14
Змастити зверху соняшниковою олією. За бажанням посипати кунжутом і пряними травами. Зробити 3 поздовжніх розрізи зверху. Випікати кальцоне 20 хвилин при 180°С. Приємного апетиту!
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores














.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)

 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)