
Томатний соус
Чудовий приклад того, як можна використовувати томатний сік крім його прямого призначення. Томатний соус, напевно, самий універсальний. Його люблять і використовує багато хто. Ось вам рецепт, як робити такий соус дома. Приємно те, що робиться томатний соус досить швидко і на смак він повинен сподобається всім, хто його спробує. У ньому приємно поєдналися томатний сік, зелень, часник і спеції. Кожен інгредієнт надає свій особливий смак і аромат. А все разом - приємний соус, який можна подавати до різних страв, наприклад до м'яса. Він зробить основну страву більш соковитою і закінченою. Тому спробуйте приготувати цей соус вдома.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Parsley 70g
по 4 гілочки
Cilantro 70g
по 4 гілочки
Dill 70g
по 4 гілочки
Auchan Green Onions Bundle 75g
по 4 гілочки
Eco Ground Coriander
1 ч. л.
Basil in Pot
2 гілочки
Vash Tsukor Sugar 10kg
щіпка
Garlic
3 зубчики
Salt Egypt
за смаком
Nash sik Tomato juice 950ml
1000 мл.
Zlagoda Peach Thick Yogurt with Sugar 2.2% 230g
за смаком
Preparation steps
01
Посолити томатний сік і перемішати. Через деякий час спробуватина на сіль, адже в холодному, густому соку вона буде розчинятися повільно.
02
Дуже дрібно нарізати зелень. Зубчики часнику розчавити лезом ножа і подрібнити.
03
Додати в сік зелень, часник і суміш спецій. Приправити масу червоним гострим перцем, пам'ятаючи про те, що з часом перець все більше буде проявляти свою пекучість і соус буде ставати все гострішим.
04
Додати цукор, перемішати і дати суміші постояти 15-20 хв.
05
Подавати соус порційно, в піалах.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores











 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)


.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)