
Цибуля тушкована по-грецьки
Не сумнівайтеся, тушкування цибулі – один з найкращих і вдалих способів приготування цієї овочевої культури. У грецькій кухні, що становить основу середземноморської, тушкована ріпчаста цибуля набуває несподівані смакові відтінки, які, безсумнівно, припадуть Вам до душі. Даний рецепт вважається одним з небагатьох, де цибуля виступає в якості головного інгредієнта страви і виходить чудовою на смак. Усього кілька складових, таких як біле сухе вино, томатний сік і мед – і через півгодини на Вашому столі готова вечеря з солодкої, ніжної цибулі. Цей швидкий і смачний гарнір можна подавати до макаронів, м'яса, птиці, риби. Смачного.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Onion from 3kg
1 кг
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
50 мл
Litniy Med Honey 750g
50 г
Kuhne Walnuss & Essig 250ml
20 мл
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
20 мл
Nash sik Tomato juice 950ml
120 мл
Celery Stalk
2 шт
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю почистити і нарізати на чвертинки.
02
У великій сковороді розігріти олію, додати цибулю і смажити приблизно 5 хвилин.
03
Залити медом і обсмажити ще 1 хвилину.
04
Залити оцтом і вином (можна без вина), добре перемішуючи.
05
Селеру нарізати скибочками, додати до цибулі, перемішати.
06
Все залити томатним соком (або ложку пасти розвести у половині склянки води) і перемішати. Довести до кипіння і варити, поки не стане густуватим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)