
Соус маринара
Судячи з назви, ми маємо справу з італійським соусом, який підкорить вас своїм смаком і ароматом. Як і більшість італійських страв, марінара з легкою гострінкою, яку надає їй перець, оцет і орегано. Ну і куди ж тут без часнику (без нього, напевно, не обходиться жоден смачний, справжній і несолодкий соус). І це не даремно. Мало того, що часник за будь-якої погоди - перший захист від недуги, так він ще й служить як відмінний природний афродизіак. Так-так ви не помилилися! Саме він додасть вашим почуттям нову свіжість (не дивлячись на запах). Тому якщо заправити будь-який гарнір соусом марінара, то тихий, прекрасний вечір вам забезпечений.
Ingredients for the recipe
Ingredients
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Young Onions
1 шт.
Garlic
4 зубчики
Celery Stalk
1 шт.
Auchan Canned Tomatoes with Greens 3l
800 г.
Carrots
1 шт.
Metro Chef dried oregano 110g
1 ч. л.
Bay Leaf
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Giacondi Red Dry Wine 12% 3l
1 ст.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
1 ст. л.
Preparation steps
01
Розігріти оливкову олію в сковороді, додати дрібно нарізану цибулю і пасерувати до напівпрозорості приблизно 5 хвилин.
02
Додати дрібно нарізаний часник і обсмажити ще хвилину до появи запаху.
03
Додати дрібно нарізану селеру, дрібно нарізану моркву, сіль і перець. Обсмажити до м'якості приблизно 10 хвилин.
04
Додати помідори, орегано, вино, лавровий лист і оцет. Посолити і поперчити. Варити на невеликому вогні до загустіння приблизно 30-60 хвилин.
05
Додати базилік і зняти з вогню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores












.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)

 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)