
Кекси з білим вином
Якщо ви вдосталь наготували звичайних (простих) кексів, мафінів і капкейків з фруктами і ягодами, горіхами і сухофруктами, а зараз шукаєте щось більш оригінальне і витончене, то представляємо вам рецепт кексів, до складу яких входять біле солодке десертне вино і цілі ягоди винограду. Повірте, ваших близьких і друзів вдасться здивувати, адже такі італійські вишукані кекси їм навряд чи вдавалося покуштувати. Та й прикрашати їх особливо не варто, цілком і повністю достатньо буде присипати трохи пудрою (або обійтись без цього). Виноград підійде будь-який, як червоний, так і зелений. Але все-таки краще зупинити вибір на червоному, і перевагу віддати солодким і не надто великим сортам.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
300 г.
Dobryk Baking Powder
7 г.
Baking Soda 500g
3 г.
Homemade Butter
150 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
130 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Grape
120 г.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
130 мл.
Preparation steps
01
Вершкове масло збити з цукром в пишну масу. Додати яйця (по одному) і ще трохи збити. Всипати просіяне борошно з розпушувачем і содою. Перемішуючи, підливати в тісто вино.
02
Виноград обваляти в борошні і змішати з тістом. Духовку розігріти до 190°C. Тісто вилити у формочки (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Випікати кекси близько 20 хвилин. Потім, не відкриваючи духовки, залишити там на 5 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)

 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)