
Омлет по-італійськи
Не дивно, що така страва як омлет, поширився по всіх країнах світу. Адже будь-яка людина може приготувати його, маючи головний інгредієнт - яйця. У кожній країні існують не тільки якісь особливості приготування, але і назви також різняться. Наприклад в Іспанії омлет називають або просто «тортілла» (tortilla), або уточнююче «тортілла де пататас» (tortilla de patatas). Сама назва вже натякає на присутність картоплі в рецепті. Італійці називають омлет - фріттата. Вона може містити овочі, сир, ковбаси, гриби, і навіть пасту! В Італії в омлет Не додають тільки ті інгредієнти, які містять багато рідини, окремий підхід потрібен і до помідорів. Ми ж пропонуємо вам спробувати рецепт солодкого омлету, який зможе підняти настрій не тільки дітям, але й дорослим.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Eurogroup Chicken Eggs 10pc
10 шт.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
450 мл.
Eurogroup Raspberry Jam 380g
100 г.
7 Flour 1kg
2 ст. л.
Homemade Butter
2 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст. л.
Preparation steps
01
Перемішати всі продукти для соусу, поставити на повільний вогонь, проварити до загустіння і прибрати з плити.
02
Можна додати в соус при варінні цедру апельсина або лимона і ванілін.
03
Збити яйця з молоком, спекти тонкі омлети-млинці.
04
Гарячі млинці змастити варенням і скласти в трикутнички.
05
Полити омлети-трикутники приготованим соусом і подати до столу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)

 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)