
Парфе з рікоти з манго і лаймом
Парфе - це м'який густий десерт з ароматичними добавками або фруктами. Для аромату в парфе можна додавати каву, какао і багато іншого. Насамперед парфе - страва французької кухні. Із французької назва страви перекладається як «ідеальний». Парфе із рікоти з манго і лаймом виходить просто чудово. Це прекрасний десерт в літню спеку. Насичує розпалений організм дорогоцінними вітамінами і вологою і піднімає настрій. Рікоту можна замінити вершками. Десерт із рікотти з манго і лаймом буде і смачним, і корисним частуванням як для дітей, так і для дорослих.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Big Mango, pc
2 шт.
Sterilgarda Ricotta Cheese 250g
300 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст. л.
JohnTop Lime Juice 230ml
1 ст. л.
Еdems Green Tea with Lime Zest and Mint Leaves 100g
0,5 ч. л.
Preparation steps
01
Манго промити і очистити від шкірки. Потім розрізати навпіл і видалити кісточки.
02
Потім нарізати манго невеликими кубиками, перекласти його в миску, додати туди цукор, цедру і сік лайма. Все добре перемішати і залишити хвилин на 20.
03
Збити міксером сир рікоту і розкласти його по креманкам.
04
Зверху викласти шматочки манго і відразу подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)