
Паста з креветками, вершково-томатним соусом і вермутом
Ingredients for the recipe
Ingredients
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
3 ст. л.
Peeled Boiled-Frozen Shrimps 31/50
450 г.
Oregano in Pot 200g
0,25 ст. л.
Garlic
3 шт.
Cinzano Bianco Vermouth 15% 1l
100 мл.
Auchan Canned Tomatoes with Greens 3l
400 г.
Auchan Сream 30% 200ml
150 мл.
Casa Rinaldi Calabresi Pasta 500g
250 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
0,5 ч. л.
Preparation steps
01
Розігріти сковороду на середньому вогні, налити олію, додати роздавлений часник і орегано, обсмажувати протягом 1 хвилини.
02
Додати на сковороду креветки, додати 0,5 ч. л. солі і 0,25 ч. л. чорного меленого перцю. Перемішати, обсмажувати 2 хвилини до золотистого кольору.
03
Налити в креветки червоний солодкий вермут, додати нарізані кубиками помідори, перемішати, додати вершки, готувати 1 хвилину. Додати наприкінці 0,5 ч. л. лимонного соку, перемішати, прибрати з вогню.
04
Довести воду в каструлі до кипіння, посолити, відварити пасту, за часом на 1 хвилину менше, ніж зазначено на упаковці.
05
Подавати відразу ж, викласти на тарілку пасту, зверху викласти креветки із соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores











.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)

 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)