
Паста з томатами, базиліком і часником
Такі звичні для нашої людини макарони - це лише один з численних видів італійської пасти. Паста (Pasta) перекладається з італійської як "тісто". Цим словом позначають як макаронні вироби, так і страви з них. Шанувальники італійської кухні вже давно оцінили таку страву як паста з базиліком і часником. Готова страва має збалансований гостро-солодкий смак, досить ситна і неймовірно корисна, оскільки до її складу входять тільки натуральні продукти. Томат трохи пом'якшує смак італійських трав, роблячи блюдо ніжним на смак. Якщо ви віддаєте перевагу ситному сніданку, паста - відмінний варіант.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Polan Pickled Cherry Tomatoes 660g
450 г.
Chumak Noodles Pasta 700g
450 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
3 ст. л.
Auchan Marinated Mushrooms with Garlic 420g
1 с. л.
Metro Chef Cutted Thyme 60g
1 ст. л.
Kotanyi Oregano Minced 8g
1 ст. л.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ч. л.
Remix Formaggi Parmesan Grated Cheese 100g
50 г.
Basil in Pot
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю очистити від лушпиння і нарізати півкільцями.
02
Помідори черрі розрізати навпіл.
03
На сковороді розігріти оливкову олію і обсмажити цибулю і часник протягом 2-3 хвилин.
04
Потім додати спеції і обсмажити поки часник не почне ставати золотисто-коричневого кольору, а потім вже додати помідори і цукор.
05
Добре перемішати вміст сковороди, зменшити вогонь і залишити на вогні на деякий час.
06
Відварити локшину в підсоленій воді до стану аль-денте (ступінь готовності продуктів, коли, будучи повністю готовими, вони зберігають відчутну при укусі внутрішню пружність). Воду злити, а локшину додати до соусу.
07
Добре перемішати. Зверху посипати тертим пармезаном і базиліком за смаком. Знову добре перемішати і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores











 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)


 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)