
Риба по-корейськи з овочами
Любите рибу? Приготуйте "Рибу по-корейськи з овочами". Корейці віддають перевагу гострій, пряній їжі з яскравим насиченим смаком. Саме цим пояснюється щедре використання спецій, особливо перцю: червоний перець незмінно присутній в стравах корейської кухні, а у багатьох корейських страв через велику кількість червоного меленого перцю характерний червоно-оранжевий колір. Прикметники "смачний" і "гострий" в корейській мові - синоніми. У корейській кухні широко застосовується коріандр, який надає стравам характерні смак і запах. Важливі інгредієнти традиційних корейських страв - соєвий соус, часник і оцет. Всі перераховані вище компоненти присутні в переліку інгредієнтів цього рецепта.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Runa Vinegar 9% 0.75l
4 ст. л.
Packed Onion from 3kg
3 шт.
Carrots
1 шт.
Garlic
5 зубчиків
Spice Allspice Ground
1 щіпка
Spice Black Pepper Ground
1/3 ч. л.
Pripravka ground red pepper 20g
1/2 ч. л.
Salt Egypt
1/3 ч. л.
Chong Soy Sauce 1l
50 г.
Salad Sunflower Oil 500ml
70 мл.
Spice Coriander Ground
1 щіпка
Preparation steps
01
Нарізати філе шматочками, цибулю - півкільцями. Моркву натерти.
02
Рибу, цибулю і моркву скласти в миску. Залити оцтом, додати сіль, коріандр і перець. Перемішати і дати постояти 15 хвилин.
03
Добре розігріти олію, перелити в рибу, додати часник. Дати постояти 5 хвилин і в кінці додати соєвий соус. Перемішати і дати постояти ще 15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)