
Шніцель по-празьки
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
400 г
Lard
50 г
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 мл
Veres Green Peas 210g
2 ст.л
Argal York Sandwich Ham
50 г
7 Flour 1kg
120 г
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Для кляру з'єднайте молоко і яйце, злегка збийте. Всипте борошно (60 г) і перемішайте все до однорідності.
02
Шинку і сало наріжте соломкою і додайте в кляр. Туди ж покладіть зелений горошок. Посоліть, поперчіть і все добре перемішайте.
03
М'ясо наріжте порційними шматками, відбийте з двох сторін, посоліть і поперчіть за смаком.
04
Шматки м'яса спочатку обваляйте в борошні, що залишилося, потім вмочіть у кляр.
05
У сковороді розігрійте олію і обсмажте у ній шніцелі з обох боків до готовності.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1).png)
.png)
.png)
.png)
.png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)









 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)