
Скордалія (грецький соус)
Цей соус не просто смачний і ароматний. Він ще й досить ситний, завдяки картоплі. Часниковий запах і винний оцет не залишить байдужим нікого з тих, кого ви надумали пригощати цим соусом. Він прекрасно підійде до овочевих страв і страв із птиці. Адже соус з картоплі - це не тільки незвично, він цілком підійде для овочів, як доповнення до страви. До речі, соус можна вживати і просто без гарніру. Загалом, експериментуйте, дивуйте своїх близьких, а ми вам у цьому допоможемо. Смачного!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
4 шт.
Garlic
2 шт.
7 Ground Peppers Mixture 20g
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
50 мл
Salt Egypt
за смаком
Kuhne Walnuss & Essig 250ml
10 мл
Preparation steps
01
Почистити, нарізати кубиками картоплю та поставити варити у підсоленій воді.
02
Зварену картоплю відкинути на сито, щоб стекла рідина.
03
Покласти в блендер, додати часник, подрібнити.
04
Тепер влити 2 столові ложки олії і знов подрібнити 10 секунд.
05
Додати винний оцет і суміш перців. Довести до однорідної консистенції.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)