
Тортільї з м'яким сиром, яловичиною і селерою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
340 г.
Saint Andre Creme Cheese 200g
200 г.
Auchan Green Onions Bundle 75g
30 г.
Dijo Multigrain Tortilla 250g
4 шт.
Heinz Barbecue Sauce 220ml
100 мл.
Celery Stalk
100 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо нарізати маленькими шматочками, обсмажити на розігрітій сковороді в олії до готовності. Після, перекласти на тарілку, остудити.
02
Подрібнити в блендері вершковий сир і зелену цибулю, до однорідної маси, якою змастити тортильї, залишаючи краї не змазаними.
03
Зверху на сир намазати соус, а на нього посипати подрібнене стебло селери. Викласти зверху на селеру м'ясо, скрутити в рулет тортильї.
04
Загорнути тортильї в харчову плівку, прибрати в холодильник на 1-3 години, або ж на всю ніч.
05
Перед подачею кожну тортилью розрізати на 3-4 частини, викласти на тарілку вертикально.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























.png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)