Мигдалеве молоко - Image

Мигдалеве молоко

Number of servings: 6Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Мигдалеве молоко є обов'язковим інгредієнтом в багатьох рецептах домашньої випічки і всіляких десертів, але, на жаль, далеко не в кожному магазині його можна придбати. Але не відмовлятися ж від приготування бананового тортика, шоколадного пудингу або пісних вівсяних вафлей? Або ж доведеться шукати, чим же таким замінити цей рідкісний продукт? Звичайно ж, не доведеться. Адже його можна приготувати в домашніх умовах. І це, до речі, дуже просто і швидко. Головне – залити мигдаль водою заздалегідь. Найглибша омана на тему мигдалевого молока – припущення, що в його складі присутнє молоко. Насправді ж, це не так. Які інгредієнти використовуються в цьому напої – читайте в нашому рецепті.

Ingredients

Мигдаль

240 г

Мед

1 ст. л.

Вода

4 ст.

Ванилін

3 г

Preparation steps

01

Залити мигдаль водою і дати постояти мінімум 6 годин, потім злити воду.

02

Викласти мигдаль в блендер і додати холодну воду.

03

Збивати, поки на поверхні не з'явиться піна.

04

Додати мед і ванілін. Збивати ще 20-30 секунд.

05

Згорнути марлю мінімум в 4 шари. Процідити мигдалеву суміш в глечик через марлю, допомагаючи ложкою. Мигдальне молоко готове.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Seabass baked in foil

Seabass baked in foil

2

30 min

Мигдалеве молоко – a step-by-step recipe with photos http://Zakaz.ua