Апельсинова кава - Image

Апельсинова кава

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Любителі кави, які обожнюють експерименти з кавовими смаками, цей рецепт для вас. Вам має сподобатися запропонований варіант. Існує велика кількість рецептів кави з апельсином. Більшість із них із алкоголем. Даний рецепт теж передбачає використання алкоголю. Звичну каву можна урізноманітнити, приготувавши її з апельсиновим лікером і збитими вершками. Поєднання апельсина та кави дуже цікаве. У цьому поєднанні головне - смаковий контраст. Кофемашина є не у всіх, тому можна зварити каву і в турці.

Ingredients

Кава чорна

400 г.

Апельсиновий лікер

2/3 cклянки

Апельсин

4 часточки

Цедра апельсина

0,25 ч. л.

Цукрова пудра

0,5 ч. л.

Густі вершки

за смаком

Preparation steps

01

Збити вершки. До них додати цукрову пудру і цедру апельсина.

02

Охолодити протягом 30 хвилин.

03

Часточки апельсина очистити від мембран.

04

Каву зварити в кавомашині, розлити в чашки, додати лікер, перемішати.

05

Зверху викласти збиті вершки і часточки апельсина.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Апельсинова кава – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua