Яблучний квас - Image

Яблучний квас

Number of servings: 16Cooking time: 12 h 45 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ну , який чоловік не любить втамувати спрагу кухликом шиплячого квасу або ж побалувати себе цим напоєм після виснажливого робочого дня? Ми пропонуємо подарувати таку радість вашому коханому чоловікові з допомогою звичайного яблучного квасу власного приготування. Вже повірте, ваші старання не залишаться непоміченими і будуть винагородженні в десятикратному розмірі. Задля таких перспектив можна постаратися. Ще одна думка, яка гріє душу багатьох жінок, квас - це не пиво. Чоловікові вистачить одного кухля, аби розслабитися і не йти в паб пізно ввечері. Адже цей напій просто не дасть йому переступити поріг. Вечір ніжних обіймів і розуміння того, що у нього найкраща в світі жінка, вам забезпечений!

Ingredients

Сік яблучний

1 л.

Цукор

250 г.

Сухі дріжджі

8 г.

Кава розчинна

16 г.

Вода тепла кип'ячена

3 л.

Preparation steps

01

Для приготування квасу закип'ятити та охолодити 3 літри води до теплого стану.

02

До  кастрюлі відповідного розміру засипати цукор, каву та дріжджі.

03

Вилити воду, що охолонула та яблучний сік. Добре перемішати до розчинення усіх інгредієнтів.

04

Накрити кастрюлю кришкою, залишивши невеликий доспуп повітрю та відставити квас для бродіння при кімнатній температурі на 12 годин.

05

Процідити квас через щільну тканину і поставити в холодильник для охолодження та подальшого зберігання.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Chocolate Prune

Chocolate Prune

9

30 min

Яблучний квас – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua