Яблучний мармелад - Image

Яблучний мармелад

Number of servings: 20Cooking time: 40 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Мармелад - це хороший смачний солодкий десерт, який був відомий вже давно. Саме слово "мармелад" позначає "варення з айви". Саме з нього спочатку іспанці робили цей чудо- десерт. Після цього у Великобританії почали робити схожий десерт з апельсинів. Цікаво, що в СРСР в мармелад додавали інгредієнти, які не мають ніякого відношення до фруктів. У домашніх умовах дуже легко і просто зробити мармелад з яблук. А виходить він нітрохи не гірше магазинного. Більше того, він набагато корисніший тих, які ви можете купити. Адже яблука - дуже корисний фрукт для нашого організму. А тим більше, якщо приготовлені таким способом.

Ingredients

Яблука

1  кг.

Цукор

0,5 кг.

Preparation steps

01

Яблука помити, видалити серцевину і спекти до готовності в духовці.

02

Протерти яблука через сито. Пюре перекласти в каструльку, всипати цукор і варити на повільному вогні до утворення густої маси, іноді помішуючи.

03

Готовий мармелад викласти у форму, шаром 2-3 см. і поставити в холодильник на добу.

04

Нарізати квадратиками і посипати цукром.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Яблучний мармелад – a step-by-step recipe with photos http://Zakaz.ua