
Яблучний мармелад
Мармелад - це хороший смачний солодкий десерт, який був відомий вже давно. Саме слово "мармелад" позначає "варення з айви". Саме з нього спочатку іспанці робили цей чудо- десерт. Після цього у Великобританії почали робити схожий десерт з апельсинів. Цікаво, що в СРСР в мармелад додавали інгредієнти, які не мають ніякого відношення до фруктів. У домашніх умовах дуже легко і просто зробити мармелад з яблук. А виходить він нітрохи не гірше магазинного. Більше того, він набагато корисніший тих, які ви можете купити. Адже яблука - дуже корисний фрукт для нашого організму. А тим більше, якщо приготовлені таким способом.
Ingredients
Яблука
1 кг.
Цукор
0,5 кг.
Preparation steps
01
Яблука помити, видалити серцевину і спекти до готовності в духовці.
02
Протерти яблука через сито. Пюре перекласти в каструльку, всипати цукор і варити на повільному вогні до утворення густої маси, іноді помішуючи.
03
Готовий мармелад викласти у форму, шаром 2-3 см. і поставити в холодильник на добу.
04
Нарізати квадратиками і посипати цукром.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores