Яловичина по-аргентинськи - Image

Яловичина по-аргентинськи

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Яловичина - дуже популярний в Аргентині продукт, і аргентинці вміють її майстерно готувати. У просторах інтернету Ви знайдете безліч найрізноманітніших рецептів, і всі з назвою "Яловичина по-аргентинськи". Ми пропонуємо цікавий рецепт приготування яловичини по-аргентинськи, який пропонує перед процесом обсмажування яловичини витримати її в маринаді протягом декількох годин. Обкачані в панірувальних сухарях і обсмажені на суміші оливкового і вершкового масел шматки яловичини виходять смачними, соковитими і виглядають дуже апетитно. Перед подачею можна полити м'ясо соусом.

Ingredients

Яловичина

500 г.

Яйце

1 шт.

Кріп

3 ст. л.

Сухарі панірувальні

100 г.

Лимонний сік

1 ч. л.

Оливкова олія

за смаком

Вершкове масло

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

М'ясо нарізати на шматки. Кожен шматок посолити і поперчити, полити соком лимона.

02

Скласти шматки м'яса в миску, додати нарізану зелень, оливкову олію. Перемішати.

03

Додати яйце. Ретельно перемішати і прибрати в холодильник на кілька годин.

04

Насипати в тарілку панірувальні сухарі, обваляти яловичину з усіх боків.

05

Обсмажити шматки м'яса на суміші оливкової олії та вершкового масла з двох сторін по 5 хвилин з кожного боку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Ceviche from European bass

Ceviche from European bass

2

25 min

Яловичина по-аргентинськи – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua