
Яловичина по-аргентинськи
Яловичина - дуже популярний в Аргентині продукт, і аргентинці вміють її майстерно готувати. У просторах інтернету Ви знайдете безліч найрізноманітніших рецептів, і всі з назвою "Яловичина по-аргентинськи". Ми пропонуємо цікавий рецепт приготування яловичини по-аргентинськи, який пропонує перед процесом обсмажування яловичини витримати її в маринаді протягом декількох годин. Обкачані в панірувальних сухарях і обсмажені на суміші оливкового і вершкового масел шматки яловичини виходять смачними, соковитими і виглядають дуже апетитно. Перед подачею можна полити м'ясо соусом.
Ingredients
Яловичина
500 г.
Яйце
1 шт.
Кріп
3 ст. л.
Сухарі панірувальні
100 г.
Лимонний сік
1 ч. л.
Оливкова олія
за смаком
Вершкове масло
за смаком
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Preparation steps
01
М'ясо нарізати на шматки. Кожен шматок посолити і поперчити, полити соком лимона.
02
Скласти шматки м'яса в миску, додати нарізану зелень, оливкову олію. Перемішати.
03
Додати яйце. Ретельно перемішати і прибрати в холодильник на кілька годин.
04
Насипати в тарілку панірувальні сухарі, обваляти яловичину з усіх боків.
05
Обсмажити шматки м'яса на суміші оливкової олії та вершкового масла з двох сторін по 5 хвилин з кожного боку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores