
Салат зі спаржі, картоплі та авокадо
Салати бувають дуже різні. Одні розраховані на те, щоб прикрасити стіл і щоб ними просто поласувати, інші ж можна віднести до здорової їжі; вони несуть в собі багато корисних речовин. Наш салат зі спаржі, картоплі і авокадо якраз такий. У ньому немає шкідливих продуктів типу майонезу і дуже ситних продуктів теж. Навпаки, спаржа і авокадо дуже корисні і досить низькокалорійні. Картопля і яйця тільки доповнюють страву, роблячи її більш ситною, щоб салатом можна було цілком наїстися. Заправка із бальзамічного оцту і оливкової олії теж говорить про те, що страва досить корисна, що в ній немає місця шкідливим інгредієнтам. Тому ми вам дуже рекомендуємо зробити цей салат до сімейної вечері.
Ingredients
Авокадо
100 г.
Картопля
440 г.
Салат
50 г.
Яйце куряче
2 шт.
Цибуля зелена
50 г.
Олія оливкова
20 мл.
Оцет бальзамічний
10 мл.
Цукор
за смаком
Спаржа
100 г.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити, відварити, злити воду. Охолодити картоплю, а потім очистити і нарізати скибочками або кубиками. Яйця відварити, охолодити, очистити і нарізати скибочками або кубиками.
02
Спаржу помити, обсмажити кілька хвилин. Авокадо розрізати, видалити кісточку і нарізати м'якоть кубиками або скибочками. Зелень помити, просушити і подрібнити.
03
Бальзамічний оцет, оливкова олія і цукор змішати. Змішати всі інгредієнти, додати заправку і акуратно перемішати. Листя салату помити, просушити, покласти на тарілки. На листя викласти салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores