Запечена свинина з гірчичною скоринкою - Image

Запечена свинина з гірчичною скоринкою

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Запекти свинину таким великим шматком - справа нескладна. Великий плюс цього рецепту в тому, що після запікання подавати страву можна різними способами. Або з якимсь гарніром, або ж порізати на шматочки і робити з ним бутерброди. Варіантів достатньо. Це дійсно універсальний рецепт для м'яса. Іноді буває - не знаєш, що вже приготувати, щоб порадувати свою сім'ю. Тоді спробуйте просто запекти м'ясо за цим рецептом. Гірчична скоринка з часником надає йому особливого смаку, а завдяки тому, що після запікання можна по-різному подавати м'ясо, ви швидко впораєтесь з цією стравою. Адже підготувати його для запікання нескладно. А вже як його подавати - справа ваша.

Ingredients

Свинина

1кг

Яєчний жовток

1шт

Зерниста гірчиця

100г

Мед

1 ст. л.

Часник

1шт

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Вермут

3 ст. л.

Preparation steps

01

М'ясо обмити, обсушити за допомогою серветки.

02

Часник очистити і нарізати часточками. Зробити в м'ясі невеликі отвори і нашпигувати м'ясо шматочками часнику, натерти сіллю і перцем.

03

М'ясо згорнути в цілий шматок і перев'язати харчовою ниткою.

04

Змішати гірчицю, мед і яєчний жовток. Посолити, поперчити.

05

Нагріти духовку до 200°C градусів. М'ясо викласти в глибоке деко, за допомогою кулінарного пензлика покрити м'ясо медово-гірчичною сумішшю.

06

Покласти запікати в духовку. Через 20 хвилин полити м'ясо 3 ст.л. вермуту.

07

Запікати протягом 40 хвилин, періодично поливаючи соком, що стікає.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Шварцброт - німецький чорний хліб

Шварцброт - німецький чорний хліб

8

2 h 40 min

Запечена свинина з гірчичною скоринкою – a step-by-step recipe with photos http://Zakaz.ua