
Батончик із мигдалю, інжиру і вівсяних пластівців
Якщо ви прихильник здорового харчування і не допускаєте всяких магазинних десертів і печива, тоді цей рецепт приготування батончиків із мигдалю, інжиру і вівсяних пластівців точно для вас. Ці прекрасні батончики представляються відмінною альтернативою магазинним тістечком. Даний десерт відмінно поєднується з кавою, чаєм або какао. А якщо ви любитель легких сніданків, то ці прекрасні батончики якнайкраще вас будуть виручати вранці. Вони відмінно зарядять вас енергією. А інжир відмінно підніме вам настрій і задасть бадьорості на цілий день. До того ж, наші батончики дуже незвично виглядають і будуть прикрасою вашого ранкового столу.
Ingredients
Мигдаль
60 г.
Насіння льону
60 г.
Вівсяні цільнозернові пластівці
60 г.
Мед
3 ст. л.
Інжир сушений
8 шт.
Лимон
0,5 шт.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Подрібнений мигдаль, змішати в блендері з вівсяними пластівцями, дрібкою солі, насінням льону і медом (2 ст. л.).
02
Сушений інжир дрібно нарізати і змолоти в блендері разом із лимонним соком, лимонною цедрою і медом.
03
Прямокутну форму вистелити пергаментом. На низ форми викласти шар з мигдальної маси, вирівняти, накрити харчовою плівкою і добре прим'яти. Зняти плівку і зверху викласти інжировий шар. Знову накрити плівкою і прим'яти.
04
Потім покласти форму в холодильник на 6-8 годин.
05
Коли маса буде готова, нарізати її невеликими брусочками.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores