Батончик із мигдалю, інжиру і вівсяних пластівців - Image

Батончик із мигдалю, інжиру і вівсяних пластівців

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Dinner

Якщо ви прихильник здорового харчування і не допускаєте всяких магазинних десертів і печива, тоді цей рецепт приготування батончиків із мигдалю, інжиру і вівсяних пластівців точно для вас. Ці прекрасні батончики представляються відмінною альтернативою магазинним тістечком. Даний десерт відмінно поєднується з кавою, чаєм або какао. А якщо ви любитель легких сніданків, то ці прекрасні батончики якнайкраще вас будуть виручати вранці. Вони відмінно зарядять вас енергією. А інжир відмінно підніме вам настрій і задасть бадьорості на цілий день. До того ж, наші батончики дуже незвично виглядають і будуть прикрасою вашого ранкового столу.

Ingredients

Мигдаль

60 г.

Насіння льону

60 г.

Вівсяні цільнозернові пластівці

60 г.

Мед

3 ст. л.

Інжир сушений

8 шт.

Лимон

0,5 шт.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Подрібнений мигдаль, змішати в блендері з вівсяними пластівцями, дрібкою солі, насінням льону і медом (2 ст. л.).

02

Сушений інжир дрібно нарізати і змолоти в блендері разом із лимонним соком, лимонною цедрою і медом.

03

Прямокутну форму вистелити пергаментом. На низ форми викласти шар з мигдальної маси, вирівняти, накрити харчовою плівкою і добре прим'яти. Зняти плівку і зверху викласти інжировий шар. Знову накрити плівкою і прим'яти.

04

Потім покласти форму в холодильник на 6-8 годин.

05

Коли маса буде готова, нарізати її невеликими брусочками.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Батончик із мигдалю, інжиру і вівсяних пластівців – a step-by-step recipe with photos http://Zakaz.ua