
Баварський сливовий пиріг
Здавалося б, німецька кухня завжди характеризувалася строгістю та скромністю компонентів, але в нашому випадку ми маємо ніжність та м'якість привабливого сливового пирога. Таке частування не зможе втримати гостей від приємних слів у ваш бік, тому ви точно проведете вечір у чудовому настрої. Наш рецепт не має ніяких замислуватих компонентів, простота та легкість - це головні складові нашого шедевру. Ви тільки подивіться, які чудові інгредієнти створюють нашу страву, цей прекрасний фрукт - слива, що має не лише чудовий смак, а й характеризується дієтичними та лікувальними властивостями, легка сметана та трішки кисленький лимон. Крім того, щедро посипана цукрова пудра надасть пирогові прекрасного естетичного вигляду і ви будете, безумовно, задоволені таким результатом своєї праці.
Ingredients
Масло вершкове
100 г.
Пудра цукрова
75 г.
Ваніль
3 г.
Яйце куряче
1 шт.
Сіль
за смаком
Сметана
20 г.
Лимон
100 г.
Борошно пшеничне
400 г.
Сливи
300 г.
Preparation steps
01
До розм'якшеного вершкового масла додати цукор і ваніль. Збити суміш до однорідного стану. Додати яйце, сметану, цедру лимона, сіль і знову збити.
02
По трішки додати у вершкову масу просіяне борошно і замісити тісто. Розігріти духовку до 190°C градусів. Маслом змастити форму для випічки.
03
Сливи помити, розрізати на половинки і видалити кісточки. На тісто викласти сливи. Випікати в розігрітій духовці близько 30-40 хвилин. Після приготування охолодити і, за бажанням, посипати цукровою пудрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores