Бобовий дует - Image

Бобовий дует

Number of servings: 8Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Часто багато господинь задають собі питання: що ж сьогодні буде на вечерю чи обід? Звичайно, готуючи їжу щодня, навіть самой багатій фантазії рано чи пізно приходить кінець. Тоді і прийдуть на допомогу різні рецепти, наприклад, бобовий дует. Ця страва припаде до смаку тим, хто віддає перевагу легкій для шлунка вечері більше, ніж ситній. Адже в ньому тільки корисні овочі і бобові. Вони добре засвоюються організмом, але при цьому завдяки орегано і базиліку бобовий дует перетворюється в дуже незвичайну страву з великим набором вітамінів і мікроелементів. Таку страву можна цілком подавати як самостійну з тостами або хлібцями.

Ingredients

Олія рослинна

40 мл.

Помідори

2 шт.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Морква

2 шт.

Боби

0,5 ст.

Квасоля

0,5 ст.

Орегано (сушений)

за смаком

Базилік (сушений)

за смаком

Часник

4 шт.

Перець чорний мелений

за смаком

Кінза (свіжа)

за смаком

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

В окремі миски висипати квасолю і боби, замочити у воді на кілька годин. Після, зварити в різних каструлях, в підсоленій воді до готовності.

02

Нарізати кубиками моркву, часник і помідори, цибулю - півкільцями. Розігріти сковороду з рослинною олією, викласти моркву, обсмажити, додати за смаком сіль і орегано з базиліком, дістати моркву зі сковороди, перекласти в миску до квасолі і зварених бобів.

03

У ту ж сковороду, де смажилася морква, викласти цибулю з часником, обсмажити. Викласти часник з цибулею в миску до варених бобів і квасолі. У цю ж сковороду викласти помідори, обсмажити, посолити, приправити чорним перцем і орегано, викласти помідори в загальну миску, ретельно перемішати всі інгредієнти. При подачі посипати свіжою зеленню кінзи.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min