
Бобовий дует
Часто багато господинь задають собі питання: що ж сьогодні буде на вечерю чи обід? Звичайно, готуючи їжу щодня, навіть самой багатій фантазії рано чи пізно приходить кінець. Тоді і прийдуть на допомогу різні рецепти, наприклад, бобовий дует. Ця страва припаде до смаку тим, хто віддає перевагу легкій для шлунка вечері більше, ніж ситній. Адже в ньому тільки корисні овочі і бобові. Вони добре засвоюються організмом, але при цьому завдяки орегано і базиліку бобовий дует перетворюється в дуже незвичайну страву з великим набором вітамінів і мікроелементів. Таку страву можна цілком подавати як самостійну з тостами або хлібцями.
Ingredients
Олія рослинна
40 мл.
Помідори
2 шт.
Цибуля ріпчаста
1 шт.
Морква
2 шт.
Боби
0,5 ст.
Квасоля
0,5 ст.
Орегано (сушений)
за смаком
Базилік (сушений)
за смаком
Часник
4 шт.
Перець чорний мелений
за смаком
Кінза (свіжа)
за смаком
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
В окремі миски висипати квасолю і боби, замочити у воді на кілька годин. Після, зварити в різних каструлях, в підсоленій воді до готовності.
02
Нарізати кубиками моркву, часник і помідори, цибулю - півкільцями. Розігріти сковороду з рослинною олією, викласти моркву, обсмажити, додати за смаком сіль і орегано з базиліком, дістати моркву зі сковороди, перекласти в миску до квасолі і зварених бобів.
03
У ту ж сковороду, де смажилася морква, викласти цибулю з часником, обсмажити. Викласти часник з цибулею в миску до варених бобів і квасолі. У цю ж сковороду викласти помідори, обсмажити, посолити, приправити чорним перцем і орегано, викласти помідори в загальну миску, ретельно перемішати всі інгредієнти. При подачі посипати свіжою зеленню кінзи.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores