Бразильський банановий пиріг - Image

Бразильський банановий пиріг

Number of servings: 10Cooking time: 1 h 15 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

З приходом холодів особливо хочеться повернутися в літо, відчути на собі спеку та гаряче сонечко. Можна податися в теплі краї, однак відпустка має властивість рано чи пізно закінчуватися. Тому підняти температуру в будинку і в душі ви можете за допомогою кулінарії. Наприклад, бразильський банановий пиріг відмінно підніме настрій і наситить душу легкими емоціями, безтурботністю. Завдяки бананам ви згадаєте літо, а от аромат кориці подарує вам відчуття пристрасті. Вас і ваші думки вже не можна буде зупинити. Душа стане вільною, а організм насититься такою необхідною глюкозою. Насолоджуйтесь!

Ingredients

Яйця

4 шт.

Олія

150 г.

Цукор

200 г.

Борошно

350 г.

Кефір

200 г.

Розрихлювач

1 ст. л.

Сіль (для тіста)

1/4 ч. л.

Ванільний екстракт

1 ст. л.

Банан

5 шт.

Для пісочної крихти: Борошно

150 г.

Цукор

50 г.

Коричневий цукор

50 г.

Вершкове масло

90 г.

Кориця

1 ч. л.

Сіль (для пісочної крихти)

1/2 ч. л.

Preparation steps

01

Для пісочної крихти потрібно змішати борошно, цукор, корицю та 1/2 ч. л. солі. Додати охолоджене вершкове масло, порізане на невеликі кубики. Тісто  розтерти руками в крихту, повтавити в холодильник до використання.

02

Для тіста потрібно відокремити білки від жовтків.

03

Білки збити з 1/4 ч. л. солі на великій швидкості до пишної піни.

04

Збиті білки поставити в холодильник. Окремо збити яєчні жовтки і цукор (збивати 8-10 хв.), Додати олію, кефір, ванільний екстракт, просіяне борошно, розпушувач і збиті білки.

05

Акуратно перемішати тісто знизу вгору.

06

Викласти половину тіста у форму, поверх розподілити нарізані банани, посипати пісочною крихтою, залити рештою тіста і знову посипати крихтою.

07

Пиріг випікати 50-60 хвилин при температурі 180-190°С.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Ceviche from European bass

Ceviche from European bass

2

25 min

Бразильський банановий пиріг – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua