
Брауні з вершковою начинкою
Брауні сам по собі не має чіткого визначення. Це може бути і торт, і кекс, і печиво, і пиріг. Все залежить від наповнення. Але в будь-якому випадку це солодкий і смачний десерт із шоколаду. А кого шоколад може залишити байдужим?! Щоб якось урізноманітнити такий досить простий десерт, ми пропонуємо вам зробити вершкову начинку. Адже вершковий сир надає будь-якій страві м'якість і легкість. Завдяки такому десерту за чашкою чаю можна поринути у прекрасний світ радості і тепла, навіть якщо за вікном не найкраща погода. Подаруйте трохи щастя своїм рідним і близьким - приготуйте їм брауні з вершковою начинкою, щоби поласувати чимось смачненьким.
Ingredients
Шоколад
200 г.
Масло вершкове
200 г.
Цукор
200 г.
Яйця
5 шт.
Борошно
110 г.
Сир вершковий
500 г.
Preparation steps
01
Закип'ятити воду у великій каструлі. Масло нарізати шматочками, шоколад поламати і скласти в миску.
02
Коли вода у великій каструлі закипить, поставити в неї маленьку з шоколадом, так, щоб він розтанув. Дати суміші охолонути.
03
В іншій мисці збити три яйця з цукром. Додати охолоджений шоколад. Всипати борошно, просіяне з розпушувачем, ретельно перемішати. В окремій мисці збити вершковий сир, яйця та цукор.
04
Форму для випікання змастити маслом. Вилити у форму тісто, декілька ложок залишити та розрівняти отриману картину. Зверху викласти сирне тісто, не змішувати при цьому. Також розрівняти.
05
Зверху викласти шоколадне тісто, що залишилось. Випікати в духовці 40 хвилин при 180ᵒC.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores