Брауні з вершковою начинкою - Image

Брауні з вершковою начинкою

Number of servings: 12Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Dinner

Брауні сам по собі не має чіткого визначення. Це може бути і торт, і кекс, і печиво, і пиріг. Все залежить від наповнення. Але в будь-якому випадку це солодкий і смачний десерт із шоколаду. А кого шоколад може залишити байдужим?! Щоб якось урізноманітнити такий досить простий десерт, ми пропонуємо вам зробити вершкову начинку. Адже вершковий сир надає будь-якій страві м'якість і легкість. Завдяки такому десерту за чашкою чаю можна поринути у прекрасний світ радості і тепла, навіть якщо за вікном не найкраща погода. Подаруйте трохи щастя своїм рідним і близьким - приготуйте їм брауні з вершковою начинкою, щоби поласувати чимось смачненьким.

Ingredients

Шоколад

200 г.

Масло вершкове

200 г.

Цукор

200 г.

Яйця

5 шт.

Борошно

110 г.

Сир вершковий

500 г.

Preparation steps

01

Закип'ятити воду у великій каструлі. Масло нарізати шматочками, шоколад поламати і скласти в миску.

02

Коли вода у великій каструлі закипить, поставити в неї маленьку з шоколадом, так, щоб він розтанув. Дати суміші охолонути.

03

В іншій мисці збити три яйця з цукром. Додати охолоджений шоколад. Всипати борошно, просіяне з розпушувачем, ретельно перемішати. В окремій мисці збити вершковий сир, яйця та цукор.

04

Форму для випікання змастити маслом. Вилити у форму тісто, декілька ложок залишити та розрівняти отриману картину. Зверху викласти сирне тісто, не змішувати при цьому. Також розрівняти.

05

Зверху викласти шоколадне тісто, що залишилось. Випікати в духовці 40 хвилин при 180ᵒC.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Брауні з вершковою начинкою – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua