Капустяні конвертики - Image

Капустяні конвертики

Number of servings: 10Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Капустяні конвертики нагадають вам про традиції, істинну їжу, яку готували наші предки, про козацьку силу і про те, що їсти потрібно натуральну їжу. Всього за тридцять хвилин ви порадуєте своїх близьких незвичайною, смачною і ситною стравою. Яйце, сир і волоські горіхи подарують вам великий заряд сили та енергії, адже вони дуже поживні. Їх смак вийде ніжним, немов крем. А часник зовсім не зіпсує смакової гами, а навпаки, додасть конвертикам особливого шарму. Пам'ятайте, що для цієї страви потрібно вибирати саме листочки молодої капусти, аби конвертики були м'якими і танули в роті.

Ingredients

Сіль

за смаком

Масло вершкове

2 ст. л.

Капуста молода

1 шт.

Сир

500 г.

Горіхи волоські очищені

30 г.

Цукор

щіпка

Часник великий

2 зубчики

Яйце (жовток)

1 шт.

Preparation steps

01

Капусту вимити і розібрати на листя. У каструлі закип'ятити підсолену воду, опустити листя на 3-4 хв. Потім відкинути на друшляк і промити холодною водою. Викласти на рушник і дати обсохнути.

02

Приготувати начинку. Волоські горіхи порубати ножем у велику крихту. Часник очистити і подрібнити. Вершкове масло нагріти до кімнатної температури.

03

Сир протерти через сито, додати в нього 1 ст. л. вершкового масла, волоські горіхи, часник, цукор, жовток і сіль. Ретельно перемішати.

04

Викласти на кожен капустяний лист по 2-2,5 ст. л. приготовленої начинки. Згорнути листя у вигляді трикутника.

05

Розігріти в сковороді вершкове масло, покласти зроблені конвертики і обсмажити з двох сторін, по 4 хв.

06

Подавати зі сметаною.

07

Цю страву можна приготувати з класичною начинкою із м'ясного фаршу. Але листя молодої капусти настільки ніжне, що потребує легкої начинки. Сир можна змішати не з горіхами, а з першими літніми ягодами. У цьому випадку частину ягід збити зі сметаною і подати як соус.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Капустяні конвертики – a step-by-step recipe with photos http://Zakaz.ua