
Салат із капусти з м'ятою
Французька національна кухня славиться нескінченною різноманітністю вишуканих страв і закусок. Особливо французи люблять використовувати всілякі овочі, коренеплоди і зелень. Французьким овочевим салатам слід віддати данину пошани. Рекомендуємо приготувати корисний, легкий і дуже смачний салат із капусти з м'ятою. Такий вітамінний мікс стане кращим доповненням до сімейного обіду. Кожен буде радий похрумтіти соковитою капустою і відчути освіжаючий смак м'яти. Хрусткі горішки і солонуваті маслини розбавляють загальну смакову палітру страви. Соняшникову олію можете замінити арахісовою, а також додати винний оцет. Подібний маринад зробить навіть такий простий салат пікантним і ароматним.
Ingredients
Капуста білокачанна
1 кг.
М'ята
50 г.
Арахіс
50 г.
Маслини
200 г.
Олія соняшникова
60 мл.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Капусту помити і нашаткувати соломкою. Потім посолити і залишити на 2 години. Маслини нарізати кільцями.
02
Арахис порубить ножом. Мяту помыть, просушить и измельчить. Все ингредиенты соединить. Добавить масло и перемешать салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores