Цукати із гарбуза - Image

Цукати із гарбуза

Number of servings: 5Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Цукати із гарбуза – чудовий варіант для перекусу протягом робочого дня. Інгредієнти, що входять до рецепту, а саме – мед, лимонний сік і гарбуз, перетворюються у мікс із вітамінів. Абсолютно натуральні органічні складові цієї смакоти просто поза конкуренцією, порівняно з фабричними продуктами. Гарбузові цукати потішать вас незвичним смаком в обід, на перерві, піднімуть настрій після довгої наради або нудної лекції. Звичне чаювання, обговорення дня з друзями або в сімейному колі набуває нових фарб, коли цукати з тикви у вас під рукою.

Ingredients

Гарбуз

1 кг.

Цукор

200 г.

Лимон

1 шт.

Мед

4 ст. л.

Цукрова пудра

за смаком

Preparation steps

01

Нарізати гарбуз шматочками, можна маленькими кубиками. Щоб він зміг пустити сік, засипати цукром та залишити його на ніч. Сік зібрати в окрему ємність.

02

Лимон подрібнити блендером, перед цим вибрати з нього кісточки. Додати суміш до гарбузового соку. До лимонно-гарбузовому соку додати мед. Всю цю лимонно-медову суміш для цукатів з гарбуза довести до кипіння і проварити хвилини 2-3.

03

В подальшому процідити та вкинути шматочки гарбуза. Потім варити гарбуз, поки він не стане густий, приблизно 1,5 години. Процідити майже готові цукати та викласти на папір, щоб підсушити їх. Потім обваляти в цукровій пудрі.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Green shakshuka

Green shakshuka

1

15 min

Цукати із гарбуза – a step-by-step recipe with photos http://Zakaz.ua