
Сирники з яблуками і сухофруктами
Сирники - страва відома і всіма улюблена. Такою корисною стравою і одночасно десертом люблять поласувати і дорослі і діти. Варіантів приготування сирників і начинок для них безліч. До вашої уваги сирники з тертими яблуками і начинкою із сухофруктів (родзинок і кураги). За смаком в цю композицію також можна додати корицю. Зверніть увагу на якість сухофруктів, які будете використовувати - віддайте перевагу більш м'яким і не засушеним куразі та родзинкам. Також не нехтуйте процесом замочування сухофруктів в окропі, так як вони повинні по максимуму розм'якшитися.
Ingredients
Кисломолочний сир
250 г.
Цукор
15 г.
Яйце куряче
2 шт.
Борошно пшеничне
50 г.
Яблука
120 г.
Курага
30 г.
Родзинки
50 г.
Олія рослинна
20 мл.
Preparation steps
01
Яблуко помити, очистити і натерти на крупній тертці. Віджати з натертої маси сік.
02
Курагу і родзинки замочити в окропі. Потім злити воду і нарізати шматочками.
03
Сир протерти через сито. Додати борошно, яйця, цукор, сухофрукти, яблука. Довести масу до однорідності.
04
Сформувати з маси кульки і викласти їх на сковорідку з розігрітою олією. Трохи приплюснути і обсмажити до золотистого кольору.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores