
Cалат із сиру з креветками
Салати з морепродуктів останнім часом стали невід'ємною частиною святкового застілля. Вдалий варіант - поєднання креветок з сиром, до них також можна додати яблуко і горіхи. Щоб смак салату був найбільш яскравим і насиченим, для його приготування краще використовувати сирі неочищені креветки. Вживаючи в їжу креветки, людина не тільки отримує насолоду від їх смаку, але і насичує свій організм йодом, кальцієм, калієм, цинком, білками і поліненасиченими жирними кислотами Омега-3. Приготування цього салату займає зовсім мало часу. Подають блюдо охолодженим на листі салату.
Ingredients
Яблука
1 шт.
Сир твердий
80 г.
Креветки варені
100 г.
Горіхи волоські
4 шт.
Майонез
3 ст. л.
Листя салату
4 шт.
Сіль
за смаком
Чорний мелений перець
за смаком
Корінь хрону тертий
1 ст. л.
Preparation steps
01
Яблуко очистити від насіння і шкірки, нарізати соломкою. Горіхи подрібнити.
02
Сир нарізати соломкою. З'єднати всі інгредієнти, приправити сіллю і перцем, заправити майонезом з хріном.
03
Все перемішати і викласти на листя салату.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores