Сирник з абрикосами - Image

Сирник з абрикосами

Number of servings: 8Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Головна хитрість сирнику – використання картопляного крохмалю (або манної крупи) замість борошна. Завдяки цьому він виходить неймовірно ніжним і повітряним, але при цьому досить пружним. Замість звичайного кисломолочного сиру рекомендуємо використовувати покупний або власного приготування сирний крем – густу масу з перетертого кисломолочного сиру, вершкового масла, цукру і збитих яєць. Туди ж можна додати різні смакові добавки – ваніль, цедру лимона, какао-порошок. Загалом, експериментуйте згідно Вашим смаковим уподобанням. Наш сирник не звичайний: на корж по всій поверхні викладаються половинки стиглих абрикос. Виходить дуже смачне, оригінальне і красиве частування до чаю.

Ingredients

Крем сирковий

200г

Яйця

2шт

Цукор

50г

Картопляний крохмаль

40г

Абрикоси

400г

Preparation steps

01

Яйця збити з цукром в пишну світлу тягучу масу.

02

Додати сирний крем і добре перемішати.

03

Всипати крохмаль, просіяний через сито, і перемішати до однорідності.

04

У форму діаметром 20 см, змащену маслом і посипану борошном, викласти тісто і втиснути в нього половинки абрикосів.

05

Випікати при 180 С 40-45 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Сирник з абрикосами – a step-by-step recipe with photos http://Zakaz.ua