
Салат з курки з грейпфрутом, селерою і горіхами
Дуже яскравий і цікавий в смаковому значенні салат з ніжного відвареного курячого філе, соковитого і ароматного грейпфрута, хрустких горіхів і селери. А заправлена вся ця смакова фантазія збитою сметаною з лимонною цедрою. Погодьтеся, салат досить незвичайний. Якщо ви не любите грейпфрути (можливо через гіркуватий смак, хоча прибравши з нього плівки, які знаходяться на часточках, майже повністю можна позбутися цього невеликого недоліку), то можете замінити його апельсинами або мандаринами, головне, щоб залишався цитрусовий аромат і смак. З горіхів підійде не тільки арахіс, але і кеш'ю, волоські, кедрові, фісташки, бразильські або пекан - будь-які, яким надаєте перевагу.
Ingredients
Філе куряче
400 г.
Селера
100 г.
Грейпфрут
200 г.
Арахіс
50 г.
Сметана
50 г.
Лимон
30 г.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.
02
Селеру помити і нарізати скибочками або кубиками. Очистити грейпфрут, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок.
03
Арахіс очистити від лушпиння. З лимона зняти цедру і збити міксером зі сметаною.
04
Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores