
Курячий салат з виноградом, горіхами і каперсами
Ingredients
Філе куряче
400 г
Вода
1 л
Сіль
15 г
Майонез
10 г
Йогурт натуральний
30 г
Гірчиця
10 г
Каперси
50 г
Виноград
200 г
Перець чорний
за смаком
Волоські горіхи
50 г
Preparation steps
01
Куряче філе відварити в підсоленій воді (10 г. солі на літр води). Коли філе звариться, бульйон злити, а філе охолодити. Нарізати філе кубиками або скибочками.
02
Приготувати заправку для салату. Для цього ретельно змішати майонез, йогурт і гірчицю. Виноград помити, видалити хвостики, якщо вони є. Розрізати ягоди винограду на половинки і видалити кісточки.
03
Горіхи подрібнити крупно ножем. У миску додати курку, виноград, каперси, горіхи і заправку. Перемішати, додати сіль і перець за смаком. Подавати салат охолодженим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores