
Котлети з кабачків і капусти
Хочете спробувати легке і дієтичне блюдо, пропонуємо вам, власноруч приготувати овочеві котлети. Така страва дбайливо поставиться до вашому шлунку, і ви не отримаєте жодної тяжкості і проблеми із зайвими калоріями. Крім того, такі котлети складаються із компонентів, доступних протягом усього року, як з матеріальної точки зору, так і з точки зору їх наявності в магазинах. Корисносты ы поживносты цій страві не займати, адже вона містить в собі надзвичайні компоненти, такі як кабачок і капуста. Здавна всім відомо, що вони є просто джерелом вітамінів і мінералів, тому про здоров'я своїх близьких, ви подбаєте точно, не сумнівайтеся. Крім того, ви зможете не тільки зберегти свою тонку талію при їх вживанні, але і порадувати свою сім'ю смачненьким.
Ingredients
Капуста (білокачанна)
1 шт.
Кабачок
1 шт.
Сіль
по вкусу
Цибуля
4 шт.
Олія
для смаження
Борошно
3 ст. л
Манна крупа
3 ст. л
Яйця
3 шт.
Preparation steps
01
Капусту тонко нарізати, проварити в невеликій кількості води до напівготовності і просушити в друшляку.
02
Очищений кабачок натерти на крупній тертці, посолити і залиште на 15 хвилин. Потім віджати сік.
03
Подрібнену цибулю обсмажити на олії, змішати з капустою і кабачком. Додати борошно, манку, яйця, посолити і поперчити, перемішати.
04
Смажити котлети на олії з двох боків до готовності. Готову страву прикрасити зеленню петрушки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores