
Цитрусові рогалики
Далеко не всі знають, що перший рогалик був випечений в далекому ХVII столітті нікому невідомим венеціанським пекарем, після того, як турки захопили фортецю. У зв'язку з цим рогалик почали випікати зігнутої форми у вигляді півмісяця, що імітує символ турецького прапора. З тих пір пройшло багато часу, але незмінним залишилося одне: цю ароматну випічку любили, люблять і будуть любити. Помилково вважати, що рогалик – різновид круассана. Рогалики, на відміну від круасанів, випікаються не тільки з листкового тіста і мають більш значний розмір і вигнуту форму, що нагадує ріг. Пропонована страва – ароматні цитрусові рогалики з хрусткою скоринкою підкорять Ваше серце. Спробуйте і переконайтеся в цьому самі.
Ingredients
Борошно
250 г.
Цукор ванільний
1 ч. л.
Маргарин
250 г.
Цукрова пудра
100 г.
Цукор
150 г.
Фундук очищений
100 г.
Апельсини
2 шт.
Preparation steps
01
Борошно, ванільний цукор і цукрову пудру перемішати. Додати мелений фундук і маргарин.
02
Замісити тісто, добре його пром'яти і загорнути в харчову плівку. Покласти в холодильник на 1 годину.
03
Дістати з холодильника і розкачати ковбаскою, нарізати шматочки довжиною 10 см., надати їм форму рогаликів і викласти на деко.
04
Духовку розігріти до 200°С і поставити деко на 15 хвилин. Цедру апельсинів натерти та змішати з цукром. Гарячі рогалики обваляти в цій суміші.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores