Цитрусові рогалики - Image

Цитрусові рогалики

Number of servings: 6Cooking time: 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Далеко не всі знають, що перший рогалик був випечений в далекому ХVII столітті нікому невідомим венеціанським пекарем, після того, як турки захопили фортецю. У зв'язку з цим рогалик почали випікати зігнутої форми у вигляді півмісяця, що імітує символ турецького прапора. З тих пір пройшло багато часу, але незмінним залишилося одне: цю ароматну випічку любили, люблять і будуть любити. Помилково вважати, що рогалик – різновид круассана. Рогалики, на відміну від круасанів, випікаються не тільки з листкового тіста і мають більш значний розмір і вигнуту форму, що нагадує ріг. Пропонована страва – ароматні цитрусові рогалики з хрусткою скоринкою підкорять Ваше серце. Спробуйте і переконайтеся в цьому самі.

Ingredients

Борошно

250 г.

Цукор ванільний

1 ч. л.

Маргарин

250 г.

Цукрова пудра

100 г.

Цукор

150 г.

Фундук очищений

100 г.

Апельсини

2 шт.

Preparation steps

01

Борошно, ванільний цукор і цукрову пудру перемішати. Додати мелений фундук і маргарин.

02

Замісити тісто, добре його пром'яти і загорнути в харчову плівку. Покласти в холодильник на 1 годину.

03

Дістати з холодильника і розкачати ковбаскою, нарізати шматочки довжиною 10 см., надати їм форму рогаликів і викласти на деко.

04

Духовку розігріти до 200°С і поставити деко на 15 хвилин. Цедру апельсинів натерти та змішати з цукром. Гарячі рогалики обваляти в цій суміші.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Цитрусові рогалики – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua