
Кокосове печиво з чорносливом
Пропонуємо вам як варіант доповнення до сімейного вечірнього чаювання приготувати кокосове печиво з чорносливом. Воно припаде до смаку всій вашій родині. Адже, таке печиво не тільки дуже смачне, але і корисне. Кокос відомий своєю користю в підвищенні імунітету і опірності організму інфекціям. А чорнослив багатий мінеральними речовинами - калієм, натрієм, магнієм, кальцієм, фосфором і вітамінами. Смак печива не залишить вас байдужими. Хрустке тісто, всередині якого укладено чорнослив, приготувати таке не складе особливих труднощів. Тому для тих, хто любить печиво і хто обожнює сухофрукти в ньому, неодмінно варто приготувати таке печиво.
Ingredients
Пшеничне борошно
170 г.
Кокосова стружка
150 г.
Вершкове масло
125 г,
Мед
2 ст. л.
Цукор
2 ст. л.
Чорнослив
40 г.
Preparation steps
01
Щоб замісити тісто потрібно: змішати борошно, приблизно 120-125 г. кокосової стружки, мед, цукор і вершкове масло, яке повинно бути м'яким.
02
Замісити тісто і скатати з нього невеликі кульки.
03
Чорнослив промити і обсушити. У кожну кульку втиснути по одному чорносливу (якщо плід великий, то розрізати його на 2 частини).
04
Потім знову скатати кульки і обваляти кожну кульку в кокосовій стружці, що залишилася.
05
На деко вистелити пергаментний папір і викласти кульки.
06
Деко поставити в розігріту до 180°С духовку і випікати приблизно 25-30 хвилин до рум'яного кольору кульок.
07
Потім витягнути деко з духовки і дати печиву повністю охолонути.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores