Кокосовий сорбет - Image

Кокосовий сорбет

Number of servings: 6Cooking time: 10 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Всі, напевно, знають, що сорбет - це дуже смачне морозиво. Але далеко не всі обізнані про походження його. Спочатку сорбет (або шербет) був традиційним напоєм в країнах Сходу. Роблять його із шипшини або кизилу з додаванням різних спецій. Але в наш час кулінари називають шербетом прохолодні напої з фруктів або ягід (не тільки шипшини). Слово «шербет» запозичене з турецького «Şerbet» і позначає воно дуже просте слово "напій" . А потім почали робити і сорбет морозиво, яке схоже на аналогічний напій, тільки в замороженому вигляді. Рецепт нашого морозива не із фруктів, але теж дуже смачний. Адже кокосове молоко таке ніжне, смачне і корисне.

Ingredients

Кокосовое молоко

430 мл

Цукор

200 г

Кокосова стружка

400 г

Соль

5 г

Preparation steps

01

Налити кокосове молоко в маленьку каструлю, додати кокосову стружку, цукор і дрібку солі.

02

Довести до кипіння на середньо-повільному вогні і варити, помішуючи, декілька хвилин, поки цукор не розчиниться.

03

Зняти з вогню і охолодити. Процідити суміш у миску через сито, вичавлюючи з кокосової стружки всю рідину. Викинути стружку.

04

Охолодити основу для сорбету в холодильнику.

05

Перекласти в тару з щільною кришкою і прибрати в морозильну камеру.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Chocolate Prune

Chocolate Prune

9

30 min

Кокосовий сорбет – a step-by-step recipe with photos http://Zakaz.ua