Кускус із куркою - Image

Кускус із куркою

Number of servings: 6Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Нагадаємо, хто забув, і розповімо тим, хто не знав, що таке кускус. Це страва, яку роблять із крупи, вона ж, у свою чергу, має аналогічну назву. Це крупа магрібського або берберського походження. Найчастіше її подають з м'ясом та овочами. Тому наш рецепт також містить куряче м'ясо. Воно не важке для шлунку, тому його можна вживати і на вечерю, а також воно має й корисні властивості. Крім того, у страві достатня кількість овочів, які роблять її соковитою і не такою сухою. Тому до страви можна навіть не робити салат. А якщо ви ще поллєте її лимоном, то вона отримає незвичайний смак, який неможливо швидко забути і з чимось сплутати.

Ingredients

Стегна курячі

6 шт.

Цибуля

1 шт.

Перець болгарский

4 шт.

Помідори

4 шт.

Олія оливкова

за смаком

Кускус

350 г.

Лимони

1 шт.

Preparation steps

01

У глибокій каструлі обсмажити на оливковій олії курячі стегна до золотистої скоринки.

02

Вийняти курку з каструлі. Потім обсмажити дрібно порізану цибулю, те ж саме зробити з подрібненим болгарським перцем.

03

Обшпарити помідори, зняти шкірку і дрібно нарізати м'якоть. Додати в каструлю і теж обсмажити.

04

Кинути назад курку і трохи потушкувати все разом.

05

Додати кускус та перемішати. Закрити кришкою і залишити на 10 хвилин.

06

Готову страву приправити лимоном.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Кускус із куркою – a step-by-step recipe with photos http://Zakaz.ua