
Домашня гірчиця
Будь-яка страва «звучить» зовсім по-іншому, якщо додати до неї соус. Багато хто любить відчувати гостроту. Тому пропонуємо вам приготувати домашню гірчицю. Не секрет, що будь-яка страва домашнього приготування завжди набагато краща покупної. Ви знаєте, в яких умовах її готували, скільки вона вже стоїть у холодильнику. Плюс до всього, кулінарія дарує вам певну самоповагу, впевненість у своїй хазяйновитості. Гірчицю ви можете приготувати, маючи мінімум інгредієнтів і часу. Соус додасть гостроти всьому - м'ясу, рибі, картоплі, пасті, закускам. Також гірчиця допоможе прикрити вади неідеально приготованої страви.
Ingredients
Порошок гірчичний
4 ст. л.
Сіль
0,5 ч. л.
Цукор
3 ч. л.
Оцет
1 ст. л.
Олія
1,5 ст. л.
Вода
200 мл.
Preparation steps
01
Гірчичний порошок залити теплою (кип'яченою) водою і розмішати.
02
Гірчичну масу залити окропом і не розмішуючи, дати постояти декілька хвилин.
03
Потім потрібно злити воду, додати сіль, цукор, оцет та олію.
04
Перемішати, накрити кришкою й поставити в прохолодне місце на 24 години, час від часу помішуючи.
05
Можна їсти через добу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores