Баклажанні котлети з сиром - Image

Баклажанні котлети з сиром

Number of servings: 6Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Для того щоб приготувати смачний і швидкий вечерю , не обов'язково ламати голову над чимось складним . Досить просто мати під рукою такий чудовий рецепт приготування страви як баклажанні котлети з сиром. Котлети виходять ситними , але не дуже калорійними , а тому вони підійдуть як страви на вечерю. Баклажани до того ж дуже корисний овоч . Він містить клітковину , калій , кальцій , фосфор , залізо , пектин , білки , магній , натрій , вітаміни С , В5 , В1 , В2 , РР . Баклажани до того ж мають незвичайний і своєрідний смак і тому баклажанні котлети з сиром виходять дуже соковиті і смачні . Сир надає їм особливу ніжність. До таких котлет як гарнір підійде картопляне пюре. Приємного апетиту!

Ingredients

Баклажаны

1 шт.

Солодкий перець

1 шт.

Яйця

1 шт.

Сухарі панірувальні

2 ст. л.

Сир твердий

20 г.

Часник

1 зубчик

Перець чилі

1 щіпка

Орегано

1 щіпка

Сіль

1 щіпка

Оливкова олія

за смаком

Борошно

за смаком

Preparation steps

01

Баклажан і перець запекти в духовці при 200°C протягом 25 хвилин. Відкласти овочі в миску і закрити плівкою. Охолодити і очистити від шкірки.

02

Часник подрібнити. Очищений від шкірки перець дрібно нарубати, посолити і змішати з чилі, орегано і часником, додавши масло.

03

Очищені від шкірки баклажани подрібнити в блендері. До м'якоті додати панірувальні сухарі, яйце і сир. Посолити і ретельно перемішати.

04

Розділити баклажанну масу на 6 частин, кожну розплющити, покласти в середину начинку з перцю і зліпити в котлетку.

05

Обваляти котлетки в борошні і обсмажити до рум'яної скоринки в оливковій олії.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Баклажанні котлети з сиром – a step-by-step recipe with photos http://Zakaz.ua