
Баклажанні котлети з сиром
Для того щоб приготувати смачний і швидкий вечерю , не обов'язково ламати голову над чимось складним . Досить просто мати під рукою такий чудовий рецепт приготування страви як баклажанні котлети з сиром. Котлети виходять ситними , але не дуже калорійними , а тому вони підійдуть як страви на вечерю. Баклажани до того ж дуже корисний овоч . Він містить клітковину , калій , кальцій , фосфор , залізо , пектин , білки , магній , натрій , вітаміни С , В5 , В1 , В2 , РР . Баклажани до того ж мають незвичайний і своєрідний смак і тому баклажанні котлети з сиром виходять дуже соковиті і смачні . Сир надає їм особливу ніжність. До таких котлет як гарнір підійде картопляне пюре. Приємного апетиту!
Ingredients
Баклажаны
1 шт.
Солодкий перець
1 шт.
Яйця
1 шт.
Сухарі панірувальні
2 ст. л.
Сир твердий
20 г.
Часник
1 зубчик
Перець чилі
1 щіпка
Орегано
1 щіпка
Сіль
1 щіпка
Оливкова олія
за смаком
Борошно
за смаком
Preparation steps
01
Баклажан і перець запекти в духовці при 200°C протягом 25 хвилин. Відкласти овочі в миску і закрити плівкою. Охолодити і очистити від шкірки.
02
Часник подрібнити. Очищений від шкірки перець дрібно нарубати, посолити і змішати з чилі, орегано і часником, додавши масло.
03
Очищені від шкірки баклажани подрібнити в блендері. До м'якоті додати панірувальні сухарі, яйце і сир. Посолити і ретельно перемішати.
04
Розділити баклажанну масу на 6 частин, кожну розплющити, покласти в середину начинку з перцю і зліпити в котлетку.
05
Обваляти котлетки в борошні і обсмажити до рум'яної скоринки в оливковій олії.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores