
Фаршировані курячі грудки з томатами, козячим сиром і спаржею
За цим рецептом грудки необхідно відбити до товщини приблизно один сантиметр. Посолити і поперчити за смаком курячі відбивні потрібно перед скручуванням в рулетики. Замість козячого сиру для начинки можете взяти будь-який твердий сир або кисломолочний сир. У ароматний вершковий соус, в якому тушкуються фаршировані рулетики, можна додати дрібно нарізані шматочки цукіні і спаржу, що залишилася. Овочі попередньо відварити протягом двох хвилин у підсоленій воді до м'якості. При подачі до столу рулетики розрізати на порційні шматочки і прикрасити гілочкою розмарину. Полити вершковим соусом, виклавши поруч овочі. Фаршировані грудки будуть гідною прикрасою до будь-якого гарніру.
Ingredients
Куряча грудка
4 шт.
Помідори в'ялені
100 г.
Сир козячий
100 г.
Спаржа свіжа
200 г.
Масло вершкове
50 г.
Бульйон курячий
375 мл.
Вершки взбиті
250 г.
Цибуля зелена
8 шт.
Preparation steps
01
Загорнути грудки в харчову плівку, відбити з обох сторін. На кожну викласти рівну кількість помідорів, козячого сиру і спаржі. Згорнути в рулети грудки, закріпити ниткою або зубочисткою.
02
Поставити на середній вогонь сковороду, покласти вершкове масло, обсмажити курячі рулети до золотистого кольору і хрусткої скоринки. Додати бульйон, зменшити вогонь. Накрити кришкою зверху, тушкувати протягом 10 хвилин, до готовності курки.
03
У сковороду додати вершки, додати нарізану цибулю, постійно змішуючи, тушкувати 4 хвилини.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores