Фаршировані курячі грудки з томатами, козячим сиром і спаржею - Image

Фаршировані курячі грудки з томатами, козячим сиром і спаржею

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

За цим рецептом грудки необхідно відбити до товщини приблизно один сантиметр. Посолити і поперчити за смаком курячі відбивні потрібно перед скручуванням в рулетики. Замість козячого сиру для начинки можете взяти будь-який твердий сир або кисломолочний сир. У ароматний вершковий соус, в якому тушкуються фаршировані рулетики, можна додати дрібно нарізані шматочки цукіні і спаржу, що залишилася. Овочі попередньо відварити протягом двох хвилин у підсоленій воді до м'якості. При подачі до столу рулетики розрізати на порційні шматочки і прикрасити гілочкою розмарину. Полити вершковим соусом, виклавши поруч овочі. Фаршировані грудки будуть гідною прикрасою до будь-якого гарніру.

Ingredients

Куряча грудка

4 шт.

Помідори в'ялені

100 г.

Сир козячий

100 г.

Спаржа свіжа

200 г.

Масло вершкове

50 г.

Бульйон курячий

375 мл.

Вершки взбиті

250 г.

Цибуля зелена

8 шт.

Preparation steps

01

Загорнути грудки в харчову плівку, відбити з обох сторін. На кожну викласти рівну кількість помідорів, козячого сиру і спаржі. Згорнути в рулети грудки, закріпити ниткою або зубочисткою.

02

Поставити на середній вогонь сковороду, покласти вершкове масло, обсмажити курячі рулети до золотистого кольору і хрусткої скоринки. Додати бульйон, зменшити вогонь. Накрити кришкою зверху, тушкувати протягом 10 хвилин, до готовності курки.

03

У сковороду додати вершки, додати нарізану цибулю, постійно змішуючи, тушкувати 4 хвилини.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Фаршировані курячі грудки з томатами, козячим сиром і спаржею – a step-by-step recipe with photos http://Zakaz.ua