Бринза з перцем і соусом - Image

Бринза з перцем і соусом

Number of servings: 1Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Цей рецепт повинен сподобається всім, хто обожнює легкі закуски. Якщо у вас намічається вечір зі шведським столом, тоді ця страва буде як ніколи до речі. По-перше, вона дуже швидка в приготуванні, тому рецепт завжди повинен бути під рукою для неочікуваних приходів гостей. По-друге, в цій страві всі інгредієнти дуже корисні. І кожен по-своєму. Чого тільки варті кисло-молочні продукти: кефір і бринза? Вони важливі в раціоні не тільки дітей, а й дорослих. А ароматні трави, яких так багато в соусі, відмінно доповнять всю страву. Вони несуть у собі практично всі вітаміни та мікроелементи, які потрібні нашому організму. Відмінний мікс смачного і корисного в одній страві.

Ingredients

Бринза

50 г.

Болгарський перець

1 шт.

Часник

1 зубчик

Кефір

50 мл.

Кардамон

3 г.

Сіль

3 г.

Чорний мелений перець

3 г.

Шафран

3 г.

Кінза

3 г.

М'ята

3 г.

Preparation steps

01

Перець очистити, порізати невеликими шматочками. Бринзу нарізати кубиками.

02

Для соусу змішати кефір, кардамон, сіль, перець і шафран. Залити бринзу і перець на 10 хвилин.

03

Нанизати кубики бринзи і перцю на шампур, запікати в духовці 15 хвилин.

04

У блендері збити свіжу кінзу, м'яту, сіль, перець, часник. Залити готовий перець із бринзою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Бринза з перцем і соусом – a step-by-step recipe with photos http://Zakaz.ua