
Бринза з перцем і соусом
Цей рецепт повинен сподобається всім, хто обожнює легкі закуски. Якщо у вас намічається вечір зі шведським столом, тоді ця страва буде як ніколи до речі. По-перше, вона дуже швидка в приготуванні, тому рецепт завжди повинен бути під рукою для неочікуваних приходів гостей. По-друге, в цій страві всі інгредієнти дуже корисні. І кожен по-своєму. Чого тільки варті кисло-молочні продукти: кефір і бринза? Вони важливі в раціоні не тільки дітей, а й дорослих. А ароматні трави, яких так багато в соусі, відмінно доповнять всю страву. Вони несуть у собі практично всі вітаміни та мікроелементи, які потрібні нашому організму. Відмінний мікс смачного і корисного в одній страві.
Ingredients
Бринза
50 г.
Болгарський перець
1 шт.
Часник
1 зубчик
Кефір
50 мл.
Кардамон
3 г.
Сіль
3 г.
Чорний мелений перець
3 г.
Шафран
3 г.
Кінза
3 г.
М'ята
3 г.
Preparation steps
01
Перець очистити, порізати невеликими шматочками. Бринзу нарізати кубиками.
02
Для соусу змішати кефір, кардамон, сіль, перець і шафран. Залити бринзу і перець на 10 хвилин.
03
Нанизати кубики бринзи і перцю на шампур, запікати в духовці 15 хвилин.
04
У блендері збити свіжу кінзу, м'яту, сіль, перець, часник. Залити готовий перець із бринзою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores