Французький салат з рибкою - Image

Французький салат з рибкою

Number of servings: 2Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Салати як окрему самостійну страву почали готувати саме у Франції. Незабаром вони стали користуватися великою популярністю в багатьох кухнях світу. Особливістю французьких салатів є їх вишуканість і свіжість, але в теж час лаконічність і простота. В якості заправки використовуються оригінальні свіжоприготовані соуси. Французький салат з рибкою – тому не виключення. Смак червоної риби вигідно підкреслює лимонний сік, а ароматний соус з часником і діжонською гірчицею просочує салат, роблячи його соковитим і ніжним. Шматочки авокадо і чері доповнюють смакову палітру страви. Справжня гармонія смаку і аромату.

Ingredients

Філе червоної риби

100 г.

Авокадо

1 шт.

Помідори чері

8 шт.

Кедрові горішки

50 г.

Тертий твердий сир

5 ст. л.

Лимонний сік

1,5 ст. л.

Оливкова олія

1 ст. л.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Майонез

4 ст. л.

Гірчиця діжонська

1 ст. л.

Часник

1 зубчик

Preparation steps

01

Рибу порізати на смужки, полити оливковою олією, лимонним соком. Посолити, поперчити і залишити на 20 хвилин маринуватися.

02

Для приготування соусу збити в блендері майонез, тертий сир (2 ст. л.), гірчицю, часник, пропущений через прес, сіль і перець.

03

Кедрові горішки посипати на сковороду (без олії) і обсмажити на слабкому вогні протягом приблизно 5 хвилин.

04

Авокадо очистити від шкірки і кісточки. Нарізати на шматочки. Чері порізати навпіл. Змішати авокадо, чері. Заправити соусом і ретельно перемішати.

05

Викласти на тарілки спочатку овочеву суміш, потім зверху посипати горішками, покласти шматочки риби (можна красиво скрутити) і посипати сиром, який залишився.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Asparagus Salad with Peas And Eggs

Asparagus Salad with Peas And Eggs

2

40 min

Французький салат з рибкою – a step-by-step recipe with photos http://Zakaz.ua